fbpx

Mocktail proeverij

Iets nieuws proberen met een gezellige groep? Kies dan voor deze unieke mocktail proeverij waar je per persoon drie mocktails kunt proeven bij Wittenburg Eten en Drinken.

Mocktails drinken tijdens E-chopper tour
Mocktails bij de e-chopper tour

Wat kun je verwachten?

Een E-chopper is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Doordat deze choppers volledig elektrisch rijden ben je ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam bezig! De gave dikke banden geven een stabiele wegligging, waarmee je heerlijk en relaxed rijdt. Bovendien zijn de E-choppers bijna helemaal geluidloos, waardoor je in alle rust en stilte de Liemers kunt verkennen. Niet alleen kun jij in rust genieten: de dieren schrikken ook niet van jou. Dit zorgt ervoor dat jij hen kunt bewonderen en zij niet uit hun leefomgeving worden weggejaagd.

Hoe werkt het?

Bestel de mocktail proeverij in combinatie met een E-chopper tour of AR City Game! De proeverij kun je vooraf of na afloop van een activiteit plannen. Vul onderaan de pagina het contactformulier in met de gewenste datum en tijd en met welke activiteit je de mocktail proeverij wil doen. Bestel de mocktail proeverij vanaf 29,50 euro per persoon!

Vriendendag groepsfoto bij LiemersXperience city game

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier krijgt u binnen 24 uur bericht of uw boeking mogelijk is! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.