fbpx

Beauty Tour

Rijd alleen of met zijn tweeën relaxed door de mooie omgeving van de Liemers en stop onderweg voor een heerlijke massage en gezichtsbehandeling! Reserveer nu een Wellness behandeling bij je E-chopper tour en kom volledig tot rust!

Locatie van Beautydrive waar de beauty tour langs komt!

De Locatie

Liggend aan mooie natuurgebieden vind je BeautyDrive in Babberich, een perfecte uitvalsbasis voor een welverdiend ontspanningsmoment. Laat je rug en schouders 30 minuten heerlijk masseren en geniet dan van een 30 minuten durende fijne en ontspannende gezichtsbehandeling met verschillende crèmepjes en een zachte massage. In totaal duurt de gehele Wellness dus een uur per persoon!

Wat kun je verwachten?

Terwijl jij een heerlijke massage krijgt, wordt jouw vriend(in) helemaal in de watten gelegd met een gezichtsbehandeling. Na 30 minuten wisselen jullie van plaats. De ruimte is gezellig ingericht voor jullie tweeën en kan naar wens ook worden afgeschermd van eventuele gasten die de salon in lopen.

Behandelings bedden bij Beautydrive
rugmassage tijdens beauty tour

Hoe werkt het?

De Wellness-tour reserveer je apart van een E-chopper tour. Koop online jouw/jullie voucher(s) en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het wordt aangeraden om er een E-chopper tour bij te reserveren van 2 of 3 uur.
Koop snel jouw voucher voor een heerlijke relaxte en ontspannen middag!

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier krijgt u binnen 24 uur bericht of uw boeking mogelijk is! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.