fbpx

VR Escape

Een Virtual Reality Escape is een thematisch en virtueel spel, vol met puzzels, codes en raadsels en kan naar wens overal binnen of buiten worden gespeeld. Tijdens het spel heeft één iemand een VR bril op en kunnen de andere teamleden gebruikmaken van de attributen en dossiers die op tafel liggen. Communicatie is de sleutel, want alleen zo kunnen jullie de opdrachten tot een goed einde brengen! Voor welk thema kiezen jullie en hebben jullie het in je om het mysterie op te lossen?

Benoem wat je ziet en spreek het hardop uit, alleen zo hebben jullie een kans van slagen!

De opdrachten variëren van makkelijk tot moeilijk, niet alles is wat het lijkt! Kijk rond in VR en benut alle informatie die je ziet.

Alleen door samen te werken kunnen jullie slagen! Speel met 1 of meerdere teams van maximaal 6 personen.

Elk mysterie heeft een uniek thema en unieke geheime opdrachten. Los jij het verhaal op?

Hotel homicide vierkant

Tijd

90-120 minuten

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

Hotel Homicide

Er is een moord gepleegd… De beroemde chef Herman den Kijker is vermoord! Herman is de eigenaar van een aantal hotels en heeft een kookwedstrijd georganiseerd voor de koks van de verschillende hotels. Alleen… na de wedstrijd wordt Herman dood aangetroffen! De politie heeft al onderzoek gedaan naar de moord, maar ze komen er niet uit. Kunnen jullie de politie helpen om erachter te komen wie Herman heeft vermoord?

Aanbevolen aantal spelers: 4

Vr la casa vierkant coming soon

Tijd

< 180 min

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

La Casa De Dinero

Kruip in de huid van een bankovervaller in het verhaal van de gelijknamige serie La Casa de Papel: overval de bank, plunder de kluis en probeer te ontsnappen! Maar let op: de politie zit jullie op de hielen! Werk nauwkeurig samen en maak een plan om het de kluis te kunnen kraken. Schakel de juiste mensen uit, onderzoek de ruimtes en vindt bruikbare codes om de kluis te kraken. Hebben jullie het in jullie?

SquadgameVR vierkant comingsoon

Tijd

< 180 min

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

Squad Game

Het spannende spel Squid Game zelf beleven? Schrijf je dan in voor Squad Game! Schrijf je met een team in om samen te strijden voor een hoog geldbedrag. Het spel is natuurlijk niet zonder risico: bereid je voor om alles te geven voor een spel vol met gevaar en moeilijke opdrachten. Zijn jullie hier mentaal op voorbereid? Krijgen jullie het geldbedrag in handen?

Hoe werkt het?

Een VR Escape is een spel dat is te vergelijken met een escape room, een spel op de computer, tablet of telefoon en verborgen raadsels. Het spel speel je aan een tafel, waarbij één iemand een VR bril op heeft en hier een ruimte ziet die past bij het door jullie gekozen thema. De anderen hebben op tafel verschillende attributen en papieren liggen vol met informatie. Op de VR bril ziet iemand een ruimte, waar iets moet gebeuren. Door middel van samenwerken komen jullie erachter wat je hier moet doen. Alleen… jullie zien niet wat er op de VR bril gebeurt en de persoon met de VR bril ziet niet wat jullie op tafel hebben liggen. Overleg met elkaar, benoem wat jullie zien en los op die manier het spel op! Elk thema is opgedeeld in levels of verschillende kamers, waarbij er in elk level of iedere kamer één puzzel opgelost moet worden. Na iedere puzzel wordt de VR bril doorgegeven en zal de volgende persoon met de rest van het team een nieuwe puzzel moeten oplossen. Kunnen jullie het mysterie oplossen?

5 2

Speellocaties

Het spel kan gespeeld worden bij ons op de locatie. Wij hebben een ruimte ingericht waar het spel gespeeld kan worden. Het is ook mogelijk om met 2 teams tegelijk te spelen, jullie kunnen dan tegen elkaar strijden om wie het eerste alles heeft opgelost en/of wie de meeste opdrachten goed heeft beantwoord! Onze locatie is rolstoel en scootmobiel toegankelijk!

Het is ook mogelijk om het spel te spelen op een locatie naar keuze. De spelleider komt naar jullie gekozen locatie met de VR bril en de attributen. Op jullie locatie zullen we alles goed instellen, zodat jullie het spel kunnen spelen! Als wij naar jullie locatie komen, dan zit er een klein retourtarief voor voorrijkosten aan verbonden voor afstanden meer dan 5 kilometer van onze startlocatie, van €2,50 euro per kilometer.

6

Zie meer. Doe meer. Ervaar!