fbpx

E-chopper

Stap op de 100% elektrische scooter en rijd duurzaam en geruisloos door de mooie omgeving van de Liemers! De stoere dikke banden zorgen ervoor dat je stabiel en relaxed kunt rijden. En doordat deze choppers volledig elektrisch rijden, ben je ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam bezig!

100% elektrisch! Rijdt duurzaam, stil en geruisloos door de natuur!

Na een korte uitleg helemaal zelf op pad in de natuur!

Ervaar en beleef de mooie natuur van de Liemers!

De mooiste routes

door Nederland

en Duitsland!

Gratis helm beschikbaar voor alle leeftijden!

Hoe werkt het?

Je start bij ons op locatie, Eltenseweg 1 in Lobith, waar wij jou hartelijk ontvangen.
Samen passen we een helm en zorgen we dat deze goed aansluit op je hoofd. Er volgt een korte uitleg over de E-chopper en de eerste groepsfoto’s worden gemaakt. Hierna ga je heerlijk zelf op pad de natuur in waar je je eigen route mag bepalen. Natuurlijk kunnen wij jou ook een prachtige route meegeven! Als je een oplaadkabel meeneemt voor je telefoon, dan kun je die zelfs opladen op de E-chopper! Zo kun je nooit verdwalen en kun je ons bereiken in het geval van nood.

Momenteel hebben wij 11 E choppers en 1 Duo E chopper beschikbaar om mee op pad te gaan. Wil je met een grotere groep komen of wil je meer informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Kom je met de fiets of auto naar ons? Wij hebben voldoende gratis parkeerplekken bij ons op het terrein!

Chopper Quest

Ben jij op zoek naar meer avontuur tijdens jouw E-chopper tour? Reserveer dan een van de spellen van de Chopper Quest!
De spellen zijn interactief en speel je via GPS coördinaten op je eigen telefoon. Onderweg zie je verschillende punten verschijnen op je telefoon. Rijd naar de punten toe en beantwoord de vragen. Behaal de meeste punten en kom op ons high score bord te staan!

Tijdens het spel Whiskey Distillery kruip je in de huid van een detective en ga je de hints achterna om een moord op te lossen in een bekende wiskey distillerij. Ontdek het moordwapen, wie er is vermoord en waarom. Het spel is geschikt voor jong en oud en kan gespeeld worden op de E-chopper of op de Duo E-chopper.
Wil je het spel reserveren? Klik dan nadat je de E-chopper of Duo E-chopper hebt gereserveerd op Whiskey Distillery. Het spel kun je spelen voor een meerprijs van €19,99 euro.

Whiskey Distillery Chopper Quest

Zie meer. Doe meer. Ervaar!