fbpx

Ontdek de E chopper

Huur een E chopper om de Liemers op een duurzame en stille manier te ontdekken!

11 E-choppers van LiemersXperience

Wat is een E-chopper?

Een E-chopper is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Doordat deze choppers volledig elektrisch rijden, ben je ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam bezig! De gave dikke banden geven een stabiele wegligging, waarmee je heerlijk en relaxed rijdt. Bovendien zijn de E choppers bijna helemaal geluidloos, waardoor je in alle rust en stilte de Liemers kunt verkennen. Niet alleen kun jij in rust genieten: de dieren schrikken ook niet van jou. Dit zorgt ervoor dat jij hen kunt bewonderen en zij niet uit hun leefomgeving worden weggejaagd.

E-chopper huren in de Liemers

Onze startlocatie (Eltenseweg 1 in Lobith) ligt tussen twee mooie natuurgebieden . Vanuit hier tour je al snel naar andere mooie plekken in de omgeving. Zo zie je binnen enkele minuten al de dichtstbijzijnde historische plekken en monumenten, maar ben je ook op steenworp afstand van de leukste terrasjes om een drankje te doen. Ideaal dus als je de leukste plekken van de Liemers wil ontdekken!

Bij het huren van de E chopper krijg je altijd een korte instructie vooraf en kun je een test rondje maken bij ons op het terrein. Hierna kun je een eigen route rijden of kiezen uit een van onze aangeboden routes .
Als je een oplaadkabel meeneemt, dan zit je telefoon nooit zonder lege batterij: op de E chopper kun je namelijk je telefoon opladen!

Vanaf 1 januari 2023 is het dragen van een helm verplicht, deze bieden wij gratis aan. Zelf mag je natuurlijk ook altijd een helm meenemen! (Foto’s op onze website zijn genomen voor 1 januari 2023)

Kom je met de fiets of met de auto naar ons? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

E-chopper huren bij rijn

Chopper Quest

Chopper Quest is een interactieve GPS Game dat gespeeld kan worden op je eigen telefoon! Ga op pad, ontdek de omgeving en behaal de top score!

In dit spel kruip je in de huid van een detective en ga je de clues achterna om een moord op te lossen.

Het spel wordt gespeeld op je eigen telefoon (Iphone of android). Wees niet bang voor een lege batterij, want je kunt je telefoon aan de E-chopper opladen! Hiervoor heb je wel je eigen oplaadkabel nodig met een USB-aansluiting.

Bij het reserveren van de E-chopper is er de optie om dit spel toe te voegen voor een meerprijs van € 19,99.

E chopper reserveren

Reserveer je E chopper in Gelderland makkelijk online!
Momenteel hebben wij 11 E choppers en 1 Duo E chopper beschikbaar om mee op pad te gaan! Wil je met een grotere groep komen? Bel dan voor de mogelijkheden! We kunnen namelijk uitbreiden tot maximaal 25 E choppers tegelijk.

Wil je een leuke activiteit in de Liemers? Ga naar onze reserveringspagina en klik op “reserveer nu”. Kies hoe lang je wilt touren, met hoeveel E choppers (je kunt ook de Duo E chopper aanklikken) en hoe laat jullie willen starten. Klik vervolgens op betaling starten om de reservering volledig te maken. Na het betalen ontvang je bijna direct in je mailbox een bevestiging en de huurvoorwaarden. Daarna hoef je alleen nog maar te wachten op het moment dat je komt touren!

Het huren van een E chopper kan al vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs!

Willen jullie meer dan 13 E choppers tegelijk huren? Dat kan! Huur dan de E chopper voor 3 uur, wij vragen voor alle extra E choppers 5 euro extra per E chopper. Wij kunnen dan de E choppers huren bij onze partners, waardoor jullie toch met zijn allen op pad kunnen!

Meer informatie nodig? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

E-chopper huren 1 uur (15 KM)
27
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder
E-chopper huren 2 uur (25 KM)
32
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder
E-chopper huren 3 uur (35 KM)
37
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder
Populair
E-chopper huren 6 uur (50 KM)
59
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Zie meer. Doe meer. Ervaar!