Ontdek de e-chopper

Huur een e-chopper en maak met deze stoere elektrische scooter een tour door de Liemers!

11 E-choppers van LiemersXperience

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Doordat deze choppers volledig elektrisch rijden ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig! De gave dikke banden geven een stabiele wegligging, waarmee je heerlijk en relaxed rijdt. Bovendien zijn de e-choppers bijna helemaal geluidloos, waardoor je in alle rust en stilte De Liemers kan verkennen. Niet alleen kan jij in rust genieten: de dieren schrikken ook niet van jou. Dit zorgt ervoor dat jij hen kan bewonderen en zij niet uit hun leefomgeving gejaagd worden.  

E-chopper huren in De Liemers

Onze startlocatie ligt tussen twee mooie natuurgebieden in en brengt je al snel naar andere mooie plekken in de gemeente Zevenaar. Ideaal dus als je de leukste plekken van De Liemers wilt ontdekken. Zo kan je meteen door de natuurgebieden heen rijden, sta je binnen enkele minuten al bij de dichtstbijzijnde historische plek en/of monument, maar ben je ook op steenworp afstand van de leuke terrasjes in Tolkamer om een drankje te doen.

Bij het huren van de e-chopper krijg je altijd een korte instructie vooraf. Hierna mag je kiezen uit een aangeboden route of zelf op pad gaan! Als je zelf op pad wil is het aan te raden om een oplaadkabel mee te nemen voor je telefoon. De e-chopper kan dan je telefoon opladen en zo zit je nooit zonder een lege batterij!
Het dragen van een helm is niet verplicht. Wil je die wel graag dragen? Je mag er altijd zelf een meenemen!

Kom je met de fiets of met de auto naar ons? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

E-chopper huren bij rijn

E-chopper reserveren

Reserveer je e-chopper tour makkelijk online! 

We hebben 11 e-choppers beschikbaar om mee op pad te gaan!
Bij het huren van deze stoere e-chopper krijg je er gratis een mooie route bij. De routes zijn ongeveer 30 kilometer lang, waardoor je in 3 uur tijd al veel van De Liemers kan zien! Kies de route die bij je past en verken de gemeente Zevenaar aangepast op jou. Je kan stoppen bij horecagelegenheden langs de route om gezellig een hapje of drankje te doen. Wil je liever zelf op pad? Dat mag ook! Neem een kabeltje mee voor je telefoon en laadt hem op terwijl je rijdt op de e-chopper!

Het huren van een e-chopper kan al vanaf 18 jaar met een scooterrijbewijs!

Na het reserveren ontvang je een bevestiging van je reservering per mail. Op de gekozen datum en tijd zullen de e-choppers opgeladen en wel voor je klaar staan voor een gave tour door De Liemers.

Meer informatie nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Starttijden: 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00

E-chopper huren 1 uur (15 KM)
27
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Starttijden: 10:00, 14:00, 16:00

E-chopper huren 2 uur (25 KM)
32
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Starttijden: 10:00, 14:00

E-chopper huren 3 uur (35 KM)
37
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder
Populair

Startijden: 12:00

E-chopper huren 6 uur (50 KM)
59
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Zie meer. Doe meer. Ervaar!