fbpx

Kickbike

Op je eigen tempo en op je eigen kracht de natuur verkennen: stap op de kickbike en ontdek het allemaal! Steppen met de kickbike is een actief en gezellig dagje uit voor jong en oud. Rijd over verharde en onverharde paden, zonder dat je snelheid verliest. Bereik al snel een gemiddelde snelheid van 10 km/u, doordat de kickbike soepel stept. De kickbike stept licht en rolt lang uit!

Voor jong en oud, geschikt vanaf 1,40 meter!

Na een korte uitleg helemaal zelf op pad.

Step op eigen kracht door de natuur!

De mooiste routes

door Nederland

en Duitsland!

De step beschikt over een telefoonhouder.

Hoe werkt het?

Als je via onze website reserveert, dan ontvangen wij jou hartelijk op onze locatie, Eltenseweg 1 in Lobith. Hier staat de kickbike voor jou klaar. Na een korte uitleg en een oefenrondje op het terrein mag je vertrekken! Op eigen kracht en op eigen tempo kun jij bepalen waar je naartoe gaat. Step door de mooie natuurgebieden, bezoek historische plekken en monumenten of houd een pauze op een terrasje met een lekker drankje om even bij te komen. Middels een kettingslot kun je de kickbike vastleggen aan een object, zodat het altijd veilig staat.

Het dragen van een helm is niet verplicht. Wil je er wel een dragen? Wij bieden gratis helmen aan, maar je mag er ook zelf een meenemen!

Kom je met de fiets of auto naar ons toe? Wij hebben voldoende gratis parkeerplekken op ons terrein!

Locaties

Het is ook mogelijk om op een plek naar keuze te starten! Wij nemen de kickbike mee naar jou toe en dan kun jij heerlijk genieten van een steproute op een plek naar jouw keuze. Wil je dit? Neem dan contact met ons op. Er zit een klein retourtarief voor voorrijkosten aan verbonden voor afstanden meer dan 5 kilometer van onze startlocatie, van €2,50 euro per kilometer.

14

Zie meer. Doe meer. Ervaar!