fbpx

Vriendendag

Kijk op deze pagina voor de leukste activiteiten voor jouw vriendengroep! Wij kunnen een onvergetelijke dag verzorgen voor kleine en grote vriendengroepen!

All inclusive vriendendag organiseren bij LiemersXperience

All-inclusive vriendendag

Kies voor een volledig verzorgde vriendendag om optimaal met elkaar te genieten! Begin jullie dag met een E-chopper tour naar bijvoorbeeld een plek voor een lekkere lunch of een borrelplankje om bij te kletsen. Hierna kunnen jullie de tour vervolgen naar de startlocatie en begint de AR City Game! Deel jezelf op in teams en strijd tegen elkaar om de missie te voltooien. Bij terugkomst staat er een volledig verzorgde BBQ klaar van een echte Keurslager!

AR City game vriendendag in Zevenaar

Teamspirit

Werk samen, overleg en kraak jullie hersens. Ga samen op pad in teams van maximaal 6 personen om een echte AR City Game te maken! Kies uit een van de mysteries, voer de opdrachten samen uit en voltooi de missie. Speel met elkaar of tegen elkaar en haal een zo hoog mogelijke score! Hoeveel teamspirit bezitten jullie?

E-chopper en BBQ bij LiemersXperience in de Liemers

Drive & BBQ

Rijd relaxed rond met de geruisloze E-chopper en geniet van de mooie omgeving! Onderweg kunnen jullie gezellig met elkaar bijpraten, doordat de E-chopper bijna helemaal geruisloos is. Onderweg kunnen jullie de leukste foto's van elkaar maken of bijvoorbeeld een lekker ijsje halen! Bij terugkomst staat er een heerlijk verzorgde BBQ voor jullie klaar van een echte Keurslager.

Virtual Reality Experience bij LiemersXperience

VR Experience

Iets nieuws en origineels doen met jullie vriendendag? Kies dan voor een VR Experience waar je de leukste en nieuwste VR spellen kunt spelen met een VR bril! Ontdek de wereld van Virtual Reality: dans en beweeg jezelf naar de top, klim in de bergen, wees de beste sluipschutter of overwin je angsten! Speel alleen of samen! Deze activiteit is speciaal voor groepen tot 8 personen.

E chopper Lunch tour in Zevenaar

Eat & Drive

Tour met je vriendengroep op de E-chopper langs de leukste plekjes, zoals mooie waterplassen, uitkijktorens of uitgestrekte natuurgebieden! Stop tijdens het rijden bij een restaurant voor een lekker drankje met borrelplankje of een verzorgde lunch. Kies uit de lekkerste gerechten en geniet van een heerlijk moment samen. Zijn er speciale wensen? Laat dit dan weten!

Game dag! VR experience en City Game

Game on!

Jullie vriendengroep houdt wel van een spelletje, zowel in teamverband als tegen elkaar! Hierom hebben wij de ultieme activiteiten voor jullie gecombineerd: VR Experience met AR City Game! Ga los met een echte VR-bril in de wereld van Virtual Reality: speel de leukste en uitdagendste spellen! Bundel hierna jullie krachten tijdens een AR City Game om binnen de tijd een outdoor escape game op te lossen.

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier wordt er binnen 24 uur telefonisch contact opgenomen over uw reservering! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.

Willen jullie meer dan 13 E-choppers tegelijk huren? Dat kan! Huur dan de E-chopper voor 3 uur, wij vragen voor alle extra E-choppers 5 euro extra per E-chopper. Wij kunnen dan de E-choppers huren bij onze partners, waardoor jullie toch met zijn allen op pad kunnen!