fbpx

Eat & Drive

De zon op je gezicht, een windje door je haren en fijn gezelschap tijdens je E-chopper tour, wat wil je nog meer? Juist: onderweg iets lekkers eten! Kijk op deze pagina voor de lekkerste mogelijkheden!

Lunch voor de Eat & Drive bij LiemersXperience
Petit four tijdens E chopper tour in Zevenaar

Petit four met koffie of thee

Een relaxte tour op de E-chopper, genieten van het uitzicht en onderweg stoppen voor een klein hapje? Kies dan voor een petit four met koffie of thee bij jouw E-chopper tour!
Een petit four is een heerlijk klein gebakje en ze zijn er in allerlei soorten en smaken. Een ideaal hapje voor bij de koffie of thee! Dit lekkers kun je krijgen bij Wittenburg Eten en Drinken in Zevenaar!
Bij 2 uur touren met de E-chopper kost dit samen vanaf 34,99 euro per persoon!

Heerlijk verzorgde lunch

Wil je touren met de E-chopper rond het middaguur en zoek je nog een leuke plek om te lunchen? Tour dan door de mooie natuur richting Zevenaar en parkeer je E-chopper vlak bij Wittenburg Eten en Drinken voor een verzorgde lunch! Kies uit kroketten met brood, een tosti met friet of voor een heerlijke flammkuchen. Weet jij al wat je kiest? Kies bij je E-chopper tour een van de lunch opties en bestel er een heerlijke drank bij vanaf 42,50 euro per persoon! Vul snel het contactformulier in om te zien of er nog plek is voor een heerlijk verzorgde lunch en laat weten voor welke lunch optie jullie kiezen!

Tosti met friet tijdens e-chopper tour van LiemersXperience

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier krijgt u binnen 24 uur bericht of uw boeking mogelijk is! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.