fbpx

AR City Game

Een thematische speurtocht, puzzeltocht en escape room in één! Speel de Augmented Reality City Game met een team vol speurders en plaats met Augmented Reality (AR) virtueel een object in de echte wereld. Met een koffer vol attributen en een tablet met vragen en het mysterie gaan jullie op pad om de missie te voltooien. Kies uit unieke thema’s, voor welk mysterie kiezen jullie?

speel met één of meerdere teams van 6 personen en werk samen om de missie te voltooien!

De opdrachten variëren van makkelijk tot moeilijk, sommigen hebben ook Augmented Reality!

Beantwoord de meeste vragen goed en kom in de high score! Elk thema en elke missie is uniek.

Beleef en ervaar de missie en ga samen op een avontuur die je nog niet eerder hebt beleefd!

AR City Game Undercover van LiemersXperience

Tijd

< 180 min

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

Undercover

In deze city game Infiltreer je samen met je team een enorm groot drugsnetwerk als echte undercover agenten! Ga op zoek naar de locatie van de drugszending en probeer deze te onderscheppen. Leer alles over corruptie, drugshandel en geheime codes om de slechteriken tegen te houden! Ga voorzichtig te werk, kraak de virtuele sloten en los het mysterie op om de drugszending te onderscheppen!

AR City Game LiemersXperience The Heist

Tijd

< 180 min

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

The Heist

Plan een bankoverval, plunder de bank en ga ervandoor met het geld! Maar let op: de politie is alert en zit je op de hielen! Werk nauwkeurig en goed samen om een waterdicht plan te maken om het geld te bemachtigen. Zijn jullie echte teamspelers en bezitten jullie veel creativiteit, tactiek en logica om de kluis te kraken? Kunnen jullie de virtuele kluizen kraken en de geheime machine ontrafelen? Ga dan nu aan de slag als echte bankovervallers!

From Russia With Love AR City Game van LiemersXperience

Tijd

< 180 min

Moeilijkheid

Aantal personen

2-6 per team

From Russia With Love ♥

Ga als internationale spionnen op pad om het mysterie van From Russia With Love op te lossen! Zoek met je team uit waarom de Russische spion Skripal is vergiftigd, alles hangt namelijk af van jullie! De puzzels zijn moeilijk, maar als echte spionnen is dat voor jullie natuurlijk geen probleem. Skripal heeft voor jullie geheime codes achtergelaten, zoek deze en los het geheim op! Maar let op: niemand is te vertrouwen…

Hoe werkt het?

Als je via onze website reserveert, dan ontvang je een mail waarin de startlocatie aangegeven staat. Hier ontvangen wij jullie hartelijk en geven we een uitleg over het spel. Jullie bedenken hierna een supertoffe teamnaam en daarna start het spel. Hier krijgen jullie maximaal 3 uur de tijd voor. Net zoals met een echte escape room kan het zijn dat jullie eerder klaar zijn, dit ligt aan hoe goed jullie zijn in het oplossen van puzzels en hoe snel jullie lopen. Op de eindlocatie wachten wij jullie op en vertellen we welke score jullie hebben behaald. Natuurlijk komen jullie op ons high score bord te staan als jullie punten hoog genoeg zijn!
Als jullie met een groep groter dan 12 personen willen spelen, dan kunnen jullie contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Meer opties!

Willen jullie een van onze spellen op een locatie naar keuze spelen? Neem dan contact met ons op en dan zorgen wij dat het spel op die locatie gespeeld kan worden! Hier zit een klein retourtarief voor voorrijkosten aan verbonden voor afstanden meer dan 5 kilometer van onze startlocatie van €2,50 euro per kilometer.

Het is ook mogelijk dat wij een spel speciaal naar jullie wensen maken. Jullie kunnen hierbij zelf een thema bedenken en dan maken wij een spel voor jullie op maat, genaamd een Custom City Game.

Natuurlijk kan het spel ook gecombineerd worden met een heerlijke lunch of een diner! Dit kan bijvoorbeeld bij Wittenburg Eten en Drinken of bij Restaurant Steengoed. Vraag ons naar de mogelijkheden!

4 1

Zie meer. Doe meer. Ervaar!