fbpx

Vrijgezellenfeest

Op deze pagina staan allemaal leuke ideeën! Heb je zelf ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Bespreek dan de mogelijkheden!

All inclusive vriendendag organiseren bij LiemersXperience

All-inclusive vrijgezellenfeest

Begin jullie dag met lekkere alcoholvrije feestbubbels! Maak daarna een mooie tour op de E-chopper en stop op een leuk terrasje voor een lekker drankje met taartje om het feest te vieren! Bij terugkomst testen jullie je vaardigheden met een AR City Game, waar je binnen de tijd de missie moet voltooien! Na afloop staat een heerlijke BBQ inclusief alcoholvrije dranken op jullie te wachten van een echte Keurslager om jullie dag af te ronden!

Mocktail vrijgezellenfeest tour!

Mocktail & Drive

Maak een heerlijke tour op de E-chopper naar een restaurant voor een Mocktail Proeverij! Krijg 3 verschillende mocktails aangeboden om optimaal te genieten! Tijdens de proeverij kun je natuurlijk ook van de borrelkaart bestellen. Na afloop vervolgen jullie de E-chopper tour. Eventueel is het mogelijk om op locatie af te sluiten met een heerlijke BBQ.

AR City game vriendendag in Zevenaar

Outdoor Escape

Tijdens dit vrijgezellenfeest zullen jullie je hersenen moeten gebruiken om de missie te voltooien! Een AR City Game is een echte outdoor escape room, waarbij je opdrachten moet oplossen, codes moet kraken en zoveel mogelijk punten moet verzamelen! Voltooi de missie binnen 3 uur. Speel in teams van maximaal 6 personen en voltooi de missie!

Eat & Drive e-chopper tour

Eat & Drive

Tour met de E-chopper door de mooie omgeving van de Liemers en ontdek de natuur! Maak onderweg een tussenstop om gezellig met elkaar wat te eten en te drinken en te proosten op de bruid/bruidegom. Bestel een lunch, een borrelplankje of een lekker taartje: alles is mogelijk! Zijn er speciale wensen? Laat dit dan weten!

AR City Game op maat gemaakt voor jullie!

Quiz erop los!

Bedenk leuke quizvragen (of laat leuke vragen voor jullie bedenken) en beleef een puzzeltocht! Ga met één team op pad of strijd tegen elkaar om wie de meeste vragen goed heeft beantwoord. Wie kent elkaar het beste en wie kent de toekomstige bruid/bruidegom het beste? Haal met je team de hoogste score en wordt de winnaar!

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier wordt er binnen 24 uur telefonisch contact opgenomen over uw reservering! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.

Willen jullie meer dan 13 E-choppers tegelijk huren? Dat kan! Huur dan de E-chopper voor 3 uur, wij vragen voor alle extra E-choppers 5 euro extra per E-chopper. Wij kunnen dan de E-choppers huren bij onze partners, waardoor jullie toch met zijn allen op pad kunnen!