fbpx

Bowling Tour

Zin in een leuke activiteit voor onderweg? Reserveer dan nu bowlen bij de Griethse Poort in Zevenaar bij jouw E-chopper tour!

Bowling bij Griethsepoort tour bij LiemersXperience
Bowling Tour - LiemersXperience

Wat kun je verwachten?

Gooi je een split, een spare of een strike? Vanaf 2 personen is het al mogelijk om online een voucher te kopen en onderweg tijdens jullie E-chopper tour te gaan bowlen! Rijd door de mooie natuurgebieden van de Liemers, over dijkjes en langs wateren om vervolgens uit te komen bij de bowlingbaan in Zevenaar. Hier kun je de E-choppers parkeren en heerlijk genieten van 1 uurtje bowlen.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het reserveren voor een E chopper tour met bowlen! Op een doordeweekse dag (woensdag, donderdag of vrijdag) kost 1 uur bowlen 25 euro en in het weekend kost 1 uur bowlen 27,50 euro. Je kunt met maximaal 7 personen tegelijk op één baan. De baanhuur is inclusief het gebruik van kinderhekjes, bowlingballen en -schoenen. Hapjes en drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs (het nuttigen van alcohol is niet toegestaan).
Wij raden aan om minstens voor 3 uur een E-chopper te huren, zo kun je heerlijk onderweg genieten van een relaxte tour en worden de meeste hoofdwegen vermeden.

Koop snel jouw voucher voor een onvergetelijke leuke middag!

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier krijgt u binnen 24 uur bericht of uw boeking mogelijk is! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.