fbpx

Bedrijfsuitje

Van kleine bedrijven tot de iets grotere bedrijven, er is heel veel mogelijk bij LiemersXperience! Kijk snel verder of vraag naar de mogelijkheden!

All inclusive uitje bij LiemersXperience in Zevenaar

All-inclusive bedrijfsuitje

Na hard werken is het natuurlijk ook fijn als alles voor je is geregeld! Begin jullie dag met een echte outdoor AR City Game en los samen de puzzels op om de missie te voltooien. Kraak jullie hersenen en werk vooral goed samen! Hierna maken jullie een relaxte tour met de E-chopper naar bijvoorbeeld een plek voor een lekkere lunch of een borrelplankje. Terug op locatie staat een heerlijk verzorgde BBQ op jullie te wachten!

E-chopper en BBQ bij LiemersXperience in de Liemers

Drive & BBQ

Touren door de omgeving van de Liemers, relaxed en ontspannen! Na veel werken kunnen jullie wel wat ontspanning gebruiken. Stap op de E-chopper en rijd een heerlijke ronde. Stop om mooie foto’s te maken en te genieten van het mooie uitzicht. Na heerlijk gereden te hebben, komen jullie terug op locatie voor een lekkere BBQ van een echte Keurslager!

AR City Game voor bedrijfsuitje bij LiemersXperience

Escape jouw werk!

De dag zit erop en je mag eindelijk naar huis! Maak met je team een echte outdoor escape room om je teambuilding te vergroten! Duik in het verhaal van een bankoverval, een drugshandel of misschien wel een mysterie over je eigen organisatie?! Maak de opdrachten en werk goed samen. Hebben jullie het in je om de missie te voltooien?
Meer informatie

Virtual Reality Experience bij LiemersXperience

VR Experience

Iets nieuws en origineels doen met jullie team? Kies dan voor een VR Experience waar je de leukste en nieuwste VR spellen kunt spelen met een VR-bril! Ontdek de wereld van Virtual Reality: dans en beweeg jezelf naar de top, klim in de bergen, wees de beste sluipschutter of overwin je angsten! Speel alleen of samen! Deze activiteit is speciaal voor groepen tot 8 personen.

E-chopper en City Game combinatie LiemersXperience

Drive & Escape

Samen met je team heerlijk ontspannen tijdens een E-chopper tour, dat klinkt toch super? Geruisloos samen op pad terwijl je onderweg kunt bijkletsen na een lange dag. Na de tour zijn jullie helemaal uitgewaaid en klaar voor een AR City Game! Met een tablet en gadgets gaan jullie in teams op pad. Werk goed samen en voltooi de missie!

Game dag! VR experience en City Game

Game on!

Jullie team houdt wel van een spelletje, zowel in teamverband als tegen elkaar! Hierom hebben wij de ultieme activiteiten voor jullie gecombineerd: VR Experience met AR City Game! Ga los met een echte VR-bril in de wereld van Virtual Reality: speel de leukste en uitdagendste spellen! Bundel hierna jullie krachten tijdens een AR City Game om binnen de tijd een outdoor escape game op te lossen.

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier wordt er binnen 24 uur telefonisch contact opgenomen over uw reservering! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.

Willen jullie meer dan 13 E-choppers tegelijk huren? Dat kan! Huur dan de E-chopper voor 3 uur, wij vragen voor alle extra E-choppers 5 euro extra per E-chopper. Wij kunnen dan de E-choppers huren bij onze partners, waardoor jullie toch met zijn allen op pad kunnen!