fbpx

Familiedag

Op deze pagina staan allemaal leuke ideeën! Heb je zelf ook een leuk idee voor een familiedag? Bespreek dan de mogelijkheden!

All-in vrijgezellenfeest

Een familiedag die helemaal voor jullie is geregeld! Begin jullie dag met een E-chopper tour naar bijvoorbeeld een plek voor een lekkere lunch of een borrelplankje om bij te kletsen. Hierna kunnen jullie de tour vervolgen naar de startlocatie en begint de AR City Game! Deel jezelf op in teams en strijd tegen elkaar om de missie te voltooien. Bij terugkomst staat er een volledig verzorgde BBQ klaar van een echte Keurslager!

Drive & BBQ

Rijd relaxed rond met de geruisloze E-chopper en geniet van de mooie omgeving! Onderweg kunnen jullie gezellig met elkaar bijpraten, doordat de E-chopper bijna helemaal geruisloos is. Onderweg kunnen jullie de leukste foto's van elkaar maken of bijvoorbeeld een lekker ijsje halen! Bij terugkomst staat er een heerlijk verzorgde BBQ voor jullie klaar van een echte Keurslager.

Game Day!

Als fanatieke familie houden jullie wel van een spelletje. Jullie delen de groep op in tweeën, waarbij de ene groep start met de AR City Game en de andere groep zich uitleeft met een echte VR Experience! Voltooi de AR City Game binnen de tijd, los puzzels op, kraak jullie hersens en haal met je team de hoogste score! Bij de VR Experience duiken jullie in de wereld van Virtual Reality en spelen jullie de tofste VR spellen! Na afloop kunnen jullie nagenieten tijdens een heerlijk verzorgde BBQ van een echte Keurslager!

Lunch & Drive

Tour met je familie op de E-chopper over dijkjes en bospaadjes op weg naar een leuk plekje om samen te lunchen! Kies uit de lekkerste lunchgerechten en geniet van een fijn moment samen. Kies je voor oerbrood met kroketten, tosti met friet of juist voor flammkuchen? Na de lunch rijden jullie weer verder en kunnen jullie nog heerlijk nagenieten!

Drive & Escape

Samen met je familie heerlijk ontspannen tijdens een E-chopper tour, dat klinkt toch super? Geruisloos samen op pad terwijl je onderweg kunt bijkletsen. Na de tour zijn jullie helemaal uitgewaaid en klaar voor een AR City Game! Als familie zijn jullie natuurlijk goed op elkaar ingespeeld en zijn jullie hier helemaal voor gemaakt. Met een tablet en gadgets gaan jullie in teams op pad. Werk goed samen en voltooi de missie!

VR Experience

Ook voor de kleine familiedagen hebben we iets vernieuwends en origineels! Kies voor een VR Experience waar je de leukste en nieuwste VR spellen kunt spelen met een VR bril! Ontdek de wereld van Virtual Reality: dans en beweeg jezelf naar de top, klim in de bergen, wees de beste sluipschutter of overwin je angsten! Speel alleen of samen! Deze activiteit is speciaal voor groepen tot 8 personen.

Neem nu contact op!

Na het invullen van het contactformulier wordt er binnen 24 uur telefonisch contact opgenomen over uw reservering! Als u op korte termijn wilt reserveren neem dan telefonisch contact op.

Willen jullie meer dan 13 E-choppers tegelijk huren? Dat kan! Huur dan de E-chopper voor 3 uur, wij vragen voor alle extra E-choppers 5 euro extra per E-chopper. Wij kunnen dan de E-choppers huren bij onze partners, waardoor jullie toch met zijn allen op pad kunnen!