fbpx

AR City Game

Een Augmented Reality City Game is een thematische speurtocht, puzzeltocht en escape room in één en is een spel dat zich buiten afspeelt. Met Augmented Reality (AR) plaats je virtueel een object in de echte wereld! Met een koffer of tas vol attributen en een tablet met vragen met het mysterie, gaan jij en je team op pad om de missie te voltooien. Wij hebben verschillende thema’s met elk een unieke missie. Voor welk mysterie kiezen jullie?

Teambuilding

Speel met 1 of meerdere teams van maximaal 6 personen en werk samen om de missie te voltooien!

Puzzel

De opdrachten variëren van makkelijk tot moeilijk, sommige vragen hebben zelfs Augmented Reality!

Mysterie

Kunnen jullie de missie voltooien? Elk thema heeft een eigen verhaal en unieke geheime opdrachten.

Avontuur

Ervaar en beleef de verhalen en ga samen op een avontuur die je nog niet eerder hebt beleefd!

Undercover

Undercover

In het spel Undercover infiltreer je samen met je team een enorm groot drugsnetwerk als echte undercover agenten! Ga op zoek naar de locatie van de drugszending en probeer deze te onderscheppen. Leer alles over corruptie, drugshandel en geheime codes om de slechteriken tegen te houden! Ga voorzichtig te werk, kraak de virtuele sloten en los het mysterie op om de drugszending te onderscheppen!

AR City Game 2000 x 2000 px 1

The Heist

Plan een bankoverval, plunder de bank en ga ervandoor met het geld! Maar let op: de politie is alert en zit je op de hielen! Werk nauwkeurig en goed samen om een waterdicht plan te maken om het geld te bemachtigen. Zijn jullie echte teamspelers en bezitten jullie veel creativiteit, tactiek en logica om de kluis te kraken? Kunnen jullie de virtuele kluizen kraken en de geheime machine ontrafelen? Ga dan nu aan de slag als echte bankovervallers!

fromrussiawithlocecomingsoon

From Russia With Love ♥

Ga als internationale spionnen op pad om het mysterie van From Russia With Love op te lossen! Zoek met je team uit waarom de Russische spion Skripal is vergiftigd, alles hangt namelijk af van jullie! De puzzels zijn moeilijk, maar als echte spionnen is dat voor jullie natuurlijk geen probleem. Skripal heeft voor jullie geheime codes achtergelaten, zoek deze en los het geheim op! Maar let op: niemand is te vertrouwen…

Hoe werkt het?

De AR City Game is een spel dat is te vergelijken met een outdoor escape room. Verzin met je team een leuke teamnaam en dan kan het spel beginnen! Volg de GPS route op de tablet, beantwoord de opdrachten en raadsels. Bij ieder spel zit een koffer of tas vol gadgets die je helpen bij opdrachten. Het is een spel dat werkt op tijd, waarbij je binnen de tijd de missie moet voltooien. Voor iedere vraag krijg je punten. Haal met je team de meeste punten om bovenaan de highscore lijst te komen!

Zie meer. Doe meer. Ervaar!