fbpx

Ontdek de Duo E-chopper

Speciaal voor gezinnen, een romantisch dagje uit, een vriend zonder rijbewijs of een tour met je opa of oma!

Duo E chopper met kinderzitje

Wat is een Duo E-chopper?

De Duo E-chopper is net zoals onze E-choppers 100% elektrisch en heeft ook een stoer uiterlijk met brede banden. Wat de Duo E-chopper uniek maakt, is dat je op deze chopper gemakkelijk met zijn tweeën kunt zitten! Niet alleen kunnen twee volwassenen samen op deze chopper zitten, maar je kunt ook je (klein-)kind meenemen in een kinderzitje. Zo is de Duo E-chopper geschikt voor jong en oud!

Duo E-chopper: Rugsteun

Iemand zonder rijbewijs meenemen met een tour, een romantisch dagje uit of met opa/oma op pad? Kies dan voor de Duo E-chopper met rugsteun! Er is voldoende ruimte om met twee personen op de Duo E-chopper te zitten, weet jij al waar jullie naartoe willen gaan? Ontdek de mooie natuurgebieden, bezoek historische plekken of rijd naar leuke strandjes!

Een tweede persoon kost €10,- extra.

Duo E-chopper voor twee personen touren
Twee persoon e chopper met kinderzitje voor kleine kinderen

Duo E-chopper: Kinderzitje

Nu is het mogelijk: ook kleine kinderen kunnen mee met een tour op de Duo E-chopper!
Het kinderzitje wordt veilig bevestigd op de Duo E-chopper, waardoor kinderen vanaf 2 jaar ook kunnen genieten van een heerlijk dagje weg, super leuk toch?! Ontdek samen de dieren van de kinderboerderij, smul van de lekkerste ijsjes onderweg of spot de Schotse Hooglanders in het natuurgebied.

Het gebruik van een kinderzitje kost €10,- extra.

Duo E-chopper huren in de Liemers

Onze startlocatie (Eltenseweg 1 in Lobith) ligt tussen twee mooie natuurgebieden. Vanuit hier tour je al snel naar andere mooie plekken in de omgeving.
Bij het huren van de Duo E-chopper krijg je altijd een korte instructie vooraf en kun je een test rondje maken bij ons op het terrein. Als jullie een kinderzitje erbij hebben besteld, dan stellen we deze samen af om optimaal zitcomfort te bieden. Na de uitleg en een testronde kunnen jullie op pad! Je mag een eigen route rijden of kiezen uit een van onze aangeboden routes.
Heb je een route gemaakt op je telefoon? Als je een oplaadkabel meeneemt, dan zit je telefoon nooit zonder lege batterij: op de Duo E-chopper kun je namelijk je telefoon opladen!

Vanaf 1 januari 2023 is het dragen van een helm verplicht, deze bieden wij gratis aan. Wij hebben een helm voor de kleinsten, maar ook helmen voor volwassenen. Zelf mag je natuurlijk ook altijd een helm meenemen! (Foto’s op onze website zijn genomen voor 1 januari 2023)

Kom je met de auto naar ons? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

Twee volwassenen op duo e chopper van LiemersXperience

Duo E-chopper reserveren

Reserveer de Duo E-chopper makkelijk online!
Momenteel hebben wij 11 E-choppers en 1 Duo E-chopper beschikbaar om mee op pad te gaan! Je kunt de E-chopper en de Duo E-chopper tegelijk reserveren. Wil je met een grotere groep komen dan 12? Bel dan voor de mogelijkheden! We kunnen namelijk uitbreiden tot maximaal 25 E-choppers tegelijk.

Ga naar onze reserveringspagina en klik op “reserveer nu”. Kies hoe lang je wilt touren, klik op de Duo E-chopper en eventueel het aantal E-choppers en vervolgens op hoe laat jullie willen starten. Klik daarna op betaling starten om de reservering volledig te maken. Na het betalen ontvang je bijna direct in je mailbox een bevestiging en de huurvoorwaarden. Daarna hoef je alleen nog maar te wachten op het moment dat je komt touren!

Het huren van de Duo E-chopper kan al vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs!

Meer informatie nodig? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Duo E-chopper

1 uur (15 KM)
27
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Duo E-chopper

2 uur (25 KM)
32
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Duo E-chopper

3 uur (35 KM)
37
50
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder
Populair

Duo E-chopper

6 uur (50 KM)
59
 • Inclusief route
 • Inclusief WA verzekering
 • Telefoonhouder

Zie meer. Doe meer. Ervaar!