fbpx

Ontdek de kickbike

Een actief en gezellig dagje uit: Kickbiken is het nieuwe steppen voor jong en oud!

Kickbike step in lobith

Kickbiken

Een kickbike is een step met een groot voorwiel en een kleiner achterwiel, waarmee je op een ontspannen manier meer snelheid maakt dan met een gewone step. Bepaal zelf je tempo en ga zo hard of zacht als je zelf wilt. Ongemerkt bereik je al een gemiddeld tempo van 10 kilometer per uur, waardoor je leuke afstanden aflegt! Met de kickbike ga je gemakkelijk over onverharde paden zonder dat je snelheid verliest. Bovendien stept de kickbike niet zwaar en rol je erg lang uit.
De kickbike is geschikt voor iedereen vanaf 1.40 meter. Ben je kleiner, maar wil je het wel proberen? Kom dan eerst langs en bepaal of je het steppen fijn vindt!

Kickbike huren

Onze startlocatie (Eltenseweg 1 in Lobith) ligt tussen twee mooie natuurgebieden in en brengt je al snel naar andere mooie plekken in de omgeving. Zo kun je meteen door de natuurgebieden heen rijden, sta je binnen enkele minuten al bij de dichtstbijzijnde historische plekken en monumenten en ben je op steenworp afstand verwijderd van leuke terrasjes om een drankje te doen en even bij te komen. Onderweg zijn er veel bankjes te vinden om even pauze te houden. Ideaal dus als je de leukste plekken van de Liemers wilt ontdekken!

Bij het huren van de kickbike krijg je een korte instructie vooraf. Hierna mag je zelf op pad om de omgeving te verkennen! Van ons krijg je een kettingslot mee, zodat je de step altijd ergens neer kunt zetten als je even pauze wilt of door de natuur wilt lopen.

Het dragen van een helm is niet verplicht. Wil je er wel graag een dragen? Wij bieden gratis helmen aan, maar je mag er altijd zelf een meenemen!

De aanbevolen lengte voor de kickbike is 1.40cm.

Kom je met de fiets of met de auto naar ons? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

Koen Met Kickbike

Kickbike reserveren

Reserveer de kickbike makkelijk online!
Momenteel hebben wij 4 kickbikes om mee op pad te gaan! Wil je met een grotere groep komen? Bel dan voor de mogelijkheden! We kunnen namelijk uitbreiden tot maximaal 10 kickbikes tegelijk.

Ga naar onze reserveringspagina en klik op “reserveer nu”. Kies de kickbike met starttijd 10.00 uur. De kickbike wordt namelijk de hele dag voor je gereserveerd van 10.00 uur tot 18.00 uur. Je mag zelf bepalen hoe laat je de kickbike ophaalt en hoe laat het teruggebracht wordt, zolang het maar binnen de aangegeven uren is. Eventueel kun je in het vakje met opmerkingen zetten wat jouw gewenste tijden zijn, dan houden wij hier rekening mee. Vervolgens klik je op de aantal kickbikes die je wilt reserveren en op welke datum. Klik vervolgens op betaling starten om de reservering volledig te maken. Na het betalen ontvang je bijna direct in je mailbox een bevestiging en de huurvoorwaarden. Daarna hoef je alleen nog maar te wachten op het moment dat je komt touren!

Meer informatie nodig? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Tussen 10:00 en 18:00 ophalen/terugbrengen

Kickbike huren
12
50
  • Inclusief route
  • Telefoon houder

Zie meer. Doe meer. Ervaar!