fbpx

Ontdek de kickbike

Een actief en gezellig dagje uit! Kickbiken is het nieuwe steppen voor jong en oud. Ongemerkt bereik je al een gemiddeld tempo van 10 kilometer per uur, waardoor je leuke afstanden aflegt.

Kickbike step in lobith

Wat is een kickbike?

Met de kickbike step maak je meer snelheid op een ontspannen manier. Bepaal zelf je tempo en ga zo hard of zacht als je zelf wilt. Met de kickbike ga je makkelijk over onverharde paden zonder dat je snelheid verliest! Door het grote voorwiel maak je meer snelheid, waardoor je sneller gaat dan met een normale step. Ook stept de kickbike niet zwaar, waardoor je lang uitrolt!
De kickbike is geschikt voor iedereen vanaf 1.40 meter. Ben je kleiner, maar wil je het wel proberen? Kom dan eerst langs en bepaal of je het steppen fijn vindt.

Kickbike huren

Onze startlocatie ligt tussen twee mooie natuurgebieden in en brengt je al snel naar andere mooie plekken in de omgeving. Ideaal dus als je de leukste plekken van de omgeving wilt ontdekken. Zo kan je meteen door de natuurgebieden heen rijden, sta je binnen enkele minuten al bij de dichtstbijzijnde historische plek en/of monument, maar ben je ook op steenworp afstand van de leuke terrasjes in Tolkamer om een drankje te doen.

Bij het huren van de kickbike krijg je een korte instructie vooraf. Hierna mag je zelf op pad om de omgeving te verkennen. Zorg voor een goed opgeladen telefoon als je hier gebruik van wil maken, er is op de kickbike geen mogelijkheid voor het opladen. Daarnaast krijg je er bij ons een kettingslot bij, zodat je de step altijd ergens neer kan zetten als je even een pauze wilt.
Het dragen van een fietshelm is niet verplicht. Wil je die wel graag dragen? Je mag er altijd zelf een meenemen!

Kom je met de fiets of met de auto naar ons? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig!

Koen Met Kickbike

Kickbike reserveren

Reserveer de kickbike makkelijk online! 

We hebben 4 kickbikes beschikbaar om de Liemers ontdekken!
Bij het huren van de kickbike krijg je er een gratis mooie route bij. Er zijn kleine routes beschikbaar van 3 kilometer, maar ook grote routes van 10 kilometer of meer. Kies de route die bij jou past en verken de omgeving! Wil je liever zelf op pad? Dat mag ook!

Je kan ook stoppen bij horecagelegenheden langs de route om gezellig een hapje of drankje te doen.

Na het reserveren ontvang je een bevestiging van je reservering per mail. Op de gekozen datum en tijd zullen de kickbikes klaarstaan voor een mooie en sportieve tour door de omgeving!

Meer informatie nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Tussen 10:00 en 18:00 ophalen/terugbrengen

Kickbike huren
12
50
  • Inclusief route
  • Telefoon houder

Zie meer. Doe meer. Ervaar!